сряда, 14 декември 2016 г.

Децата на новото време - регресия 14.12.2016

Днешната регресия дали случайно или неслучайно е съвсем в синхрон с пълнолунието и силната енергия, която самия ден донесе по мои лични впечатления.
Бързам да я споделя, макар и без да намеря подходящи думи за коментар.

Ще оставя вие да опитате да разберете смисъла на всичко.

За момичето в регресия ще споделя само, че е доста млада, няма предишен опит, но има доста силна интуиция изразяваща се и в често пророчески сънища. Като предварителна информация тя беше чула, че вероятно в бъдеще ще развие някакви свои дарби, но все пак не и се вярваше как точно ще успее да се отпусне за регресията и дали въобще нещо ще се получи.
Без никакви очаквания, така дойде тя.




Може би по-опитните, които имат свои лични духовни преживявания или осъзнати сънища, ще разпознаят някои елементи от процеса, който преживя момичето в самата регресия. Определено се случиха някои неща, колкото и да чувствам, че думите ми няма да са точни, ако им давам определения и термини, със сигурност ще сбъркам.

Няма как наистина да се опише вярно нещо, когато е отвъд нивото ни на разбиране, базата с която сравняваме е неадекватна и липсва речника.
Но остава да се насладим на спонтанността на всичко, на емоцията и усещанията.
Хубаво е, когато един от въпросите ти за регресия е бил свързан с грижата и търсенето на сигурност, и да разбереш кое е това, което полага най-голяма грижа за теб, много над възможностите на обикновения човек.

Приятно слушане ;)

Забравих да допълня :) Да, за мен това момиче е едно от децата на новото време,
за това така нарекох нейната регресия.


Няма коментари:

Публикуване на коментар