неделя, 17 декември 2017 г.

Едно обяснение за хипер-активните деца - Регресия 9.12.2017

Може би най-хубавия коледен подарък е, когато търсещия човек намери такова обяснение за проблемите и тревогите си, че отново да може да усети покой в сърцето и ума си. Независимо дали само ще чуете такава история, ще прочетете чужда регресия или ще преживеете лично такава, то със сигурност може да заключим и да направим извод, че всичко, абсолютно всичко, което преживяваме, колкото и необяснимо, тежко, жестоко или несправедливо да ни се струва от настоящата ни гледна точка, е в пълна хармония с Цялото, с нашия път на душата, с духовните закони за развитие, прогрес, афинитет, причина-следствие и най-висша справедливост.





Само временното ни заслепение и липсата на пълен достъп до спомените ни кара да страдаме, да се чувстваме в несправедлива ситуация, с най-тежкото и непосилно бреме на плещите си и като жертва.

Но доказателства за обратното идват постоянно, само ако човек съумее да се вгледа, да се отпусне и да позволи интуитивно да оцени нещата, без да се бори с тях, без да защитава отривисто старата позиция на жертвата - само тогава усеща енергията на Истината. А Истината наистина освобождава, позволява да бъдем себе си, да гледаме по спокойно на нещата, да премахнем огромния товар и непосилното бреме, което носим. Истината е тази, която не наранява, а лекува, макар и първоначално да се страхуваме да я чуем. Но само тя има силата да трансформира, само тя ни помага да излезем от ада, в който живеем.

Историята, която ще чуете днес е много много неочаквана като обяснения за нещата. Отправната точка е едно детенце, което е представител на една немалка група деца, чиито родители срещат огромни трудности във възпитание, разбиране, вписване в "системата".

Изключително съм благодарна на тази майка, която нямаше намерение да прави своята регресия публична, която първоначално не разбираше колко ценни за всички майки в нейното положение са обясненията, които преминаха през нея, но успя да ме разбере след множество молби. Ще ми се да имаше повече честни и смели хора като нея, които на първо място да пожелаят и така да сътрудничат в регресия и на второ място да успеят да се поставят на мястото на другите страдащи и да им помогнат с това, което имат - информация-съкровище, която може да облекчи не едно и две сърца.


Няма коментари:

Публикуване на коментар